LUNCHMENY
Vecka 36
Förrätt
Huvudrätt
Fransk långkoksklassiker på högrev, mustigt tillagad med rödvin, lök, sidfläsk och champinjoner - serveras med potatispuré
Med skirat smör, friterad kapris och färskriven pepparrot - serveras med dillslungad, ugnsbakad färskpotatis
En kryddig tomatsås med mozzarella, parmesan
- toppad med basilika
Serveras med pommes frites, tomatsallad
& Sauce Bearnaise
Serveras med citron & dill på smörstekt toast, toppad med löjrom. halv/hel
Serveras med krutonger och bacon. Välj mellan halloumi & kyckling
120 gr varmrökt, gurka, picklad rödlök och confiskerade tomater & en örtagård dressing
Dessert
Vecka 37
Förrätt
Huvudrätt
Serveras med citron & dill på smörstekt toast, toppad med löjrom. halv/hel
Serveras med krutonger & bacon - välj mellan halloumi , kyckling & räkor
Varmrökt lax, gurka, picklad rödlök och confiskerade tomater & en örtagård dressing
Dessert
Lunchen serveras med vatten/bubbelvatten, hembakat bröd samt kaffe & kaka på maten…
Fråga oss gärna om allergener eller var vårt
kött kommer ifrån – vi berättar med glädje!
Med reservation för ev tryckfel och förändringar i menyn